Koeriesdienst

 

Onze koeriersdienst, méér dan alleen vervoeren.

Koerier in Dordrecht nodig?

Heeft u een Koerier in Dordrecht nodig? Kies in dat geval voor de hulp van Dutch Trans! Onze koeriers hebben een jarenlange ervaring, waardoor we u altijd van een vakkundig transport kunnen voorzien. Bij ons staat een snelle, veilige en onbeschadigde levering van uw pakketten voorop! U wilt immers geen vertraging oplopen tijdens de levering van uw vracht. Dutch Trans biedt u de mogelijkheid om pakketten door heel Europa te laten bezorgen.

Naast de mogelijkheid om onze koerier uit Dordrecht pakketten te laten bezorgen in Europa, kunnen we ook uw eigen vracht in Dordrecht afleveren. Denk bijvoorbeeld aan pakketten die in de haven van Rotterdam worden afgezet. Deze wilt u zo snel mogelijk binnen uw eigen vestiging hebben. Onze koeriers in Dordrecht zorgen voor het vervoer van de haven naar uw vestiging!

Professionele hulp van een koerier in Dordrecht

Een professionele service staat bij onze koeriers in Dordrecht voorop. Voordat wij uw pakket transporteren, bespreken we wat uw wensen zijn. Ieder pakket is anders, waardoor wij het bezorgen van uw vracht als maatwerk zien. Samen beoordelen we welke manier van transporteren het meest geschikt is voor uw pakket. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden van onze koerier in Dordrecht te bespreken.

Met spoed een koerier inschakelen

In sommige situaties wilt u pakketten met spoed door onze koerier in Dordrecht laten transporteren. Denk bijvoorbeeld aan pakketten die een bepaalde boot in de Rotterdamse haven moeten halen. Als de boot gemist wordt, betekent dit direct een behoorlijke vertraging in uw proces! U voorkomt dit door op de hulp van Dutch Trans te rekenen. Bij spoedleveringen in Nederland of België rijden wij ook tijdens de nachtelijke uren naar de plek van bestemming. Zo bent u ervan verzekerd dat uw vracht altijd op tijd wordt afgeleverd.

2942
Een zeer divers park aan rollend materiaal.Contact