Koeriesdienst

 

Onze koeriersdienst, méér dan alleen vervoeren.

Koeriersdienst in Utrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbare Koeriersdienst in Utrecht? Kies in dat geval voor Dutch Trans! Wij zorgen dat uw pakket veilig, onbeschadigd en snel op de plek van bestemming wordt afgeleverd. In veel gevallen bieden wij de mogelijkheid om uw vandaag opgehaalde pakket dezelfde dag nog op uw vooraf opgegeven bestemming af te leveren. Ideaal wanneer u met spoed een pakketje af moet laten leveren bij een opdrachtgever, een klant of een zakenpartner. Vertraging is in zo’n geval niet wenselijk! Naast de koeriersdienst die wij aanbieden, bieden we verschillende andere diensten aan. Denk aan een transportdienst en onze op- en overslag.

Koeriersdienst in Utrecht met een jarenlange ervaring

Een van de redenen om voor onze koeriersdienst in Utrecht te kiezen, is de ervaring die wij hebben opgebouwd. Naast een ruim wagenpark bieden we u een uitgebreide service, waarbij u als klant vooropstaat. Heeft u specifieke wensen voor het transport van uw pakket? Wij bieden u de gelegenheid om deze kenbaar te maken en houden hier zo goed mogelijk rekening mee. Op het moment dat specifieke wensen niet volledig haalbaar zijn, zullen we u hier vooraf over informeren. We denken in dit geval graag mee over een passend alternatief, om u toch van dienst te kunnen zijn.

24/7 paraat voor uw pakketten

Onze koeriersdienst in Utrecht staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Het maakt hierbij niet uit of u één enkel document wilt laten versturen, of onze hulp inschakelt voor een stampvolle zeecontainer. Voor ons is geen vracht te klein, of te groot! Door onze goede bereikbaarheid kunnen we uw pakketten ook tijdens de nachtelijke uren naar de plek van bestemming brengen. Neem vrijblijvend contact met onze koeriers in Utrecht op, om de mogelijkheden te bespreken. Naar welke bestemming mag onze koeriersdienst uw pakketten vervoeren?

2942
Een zeer divers park aan rollend materiaal.Contact