Op-en Overslag

 

Op en overslag!! Geen uitdaging is ons te groot!

Op en overslag de overtreffende trap van dienstverlenend zijn.

Dutch-Trans biedt u naast diverse transportoplossingen, tevens de mogelijkheid tot op en overslag. Hiervoor hebben wij op een centrale locatie gelegen in Hendrik ido Ambacht een groot magazijn, alwaar u uw goederen door ons kunt laten opslaan. Tevens dient het magazijn als overslagpunt, vanuit hier zorgen wij voor de logistieke processen voor uw goederen, (organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van de goederenstroom).

De distributie van Dutch-Trans is snel en flexibel. Dat komt mede doordat ons magazijn is gelegen op een unieke locatie: direct bij de uitvalswegen A15 richting de Rotterdamse havens en de A16 onder andere richting België

Het team van ons magazijn staat altijd paraat voor het snel klaarzetten van uw goederen voor een snelle levering op maat. Er kan snel gehandeld worden als dat nodig is.

De distributie vindt plaats via de weg!

Hierdoor kan Dutch-Trans de overtreffende trap van dienstverlenend zijn. Alle gewenste diensten onder één dak. Of het nu gaat om 1 pallet voor een week, of 50 pallets voor een jaar, alles is mogelijk. Laat ons uw wensen weten en wij gaan voor u aan de slag.

Op en overslag de overtreffende trapClick here