Verhuisservice

 

De verhuisservice van Dutch-Trans (Dutch-Movers), met zorg van a naar nieuwe woning.

Voor Particulieren

Wij begrijpen dat na een periode van verbouwen in combinatie met werken verhuizen voor de meeste mensen geen pretje is.
Dutch-Movers kan het verhuizen voor u zo aangenaam en ontlastend mogelijk maken.

Elke verhuizing die we uitvoeren begint met een offerte. Daarin spreken we duidelijk af welke werkzaamheden wij voor u mogen uitvoeren.
We kunnen alles voor u doen: van het inpakken en verhuizen van uw hele inboedel tot en met alles uitpakken en op de juiste plek neerzetten in uw nieuwe woning. Maar de verhuizing kan zich ook beperken tot slechts een aantal stukken meubilair. We gaan zorgvuldig om met uw spullen. Uiteraard is het ook mogelijk de demontage en montage van meubilair door ons uit te laten voeren. Voor dit alles worden enkel ervaren verhuizers ingezet.

Internationaal verhuizen

Bij Dutch-Movers kunt u terecht om uw internationale verhuizing te verzorgen. De veelzijdigheid van aangeboden diensten maakt ons uniek. Waar u ook naar toe wilt verhuizen, wij kennen de betrouwbaarste, snelste en vooral de meest voordelige weg naar uw bestemming.

Een van de voordelige opties en toch nog de zekerheid dat uw inboedel tijdig en zonder risico op de plaats van uw nieuwe bestemming komt is door het gedeeltelijk zelf te doen. U vult online ons offerteformulier in en samen met u gaan wij kijken welke spullen allemaal echt verhuisd moeten worden. U betaalt dus nooit te veel. Het inpakken van alle gewone spullen kunt u zelf. Wij geven u de juiste inpakinstructies en uiteraard professionele verhuisdozen. Uw meest breekbare en kostbare spullen worden door ons vakkundig ingepakt. Wij gebruiken grote verhuiscontainers die u samen deelt met anderen waardoor u bepaalde kosten deelt.

Op deze manier zijn er al honderden tevreden klanten internationaal verhuisd en u voorgegaan voor minder dan 1000 euro.

Full service internationaal verhuizen


Bij een volledig verzorgde internationale verhuizing zullen onze verpakkers al uw breekbare en dierbare spullen inpakken in speciaal hiervoor ontworpen verhuisdozen. Het meubilair wordt daar waar nodig gedemonteerd. Ook worden alle meubelstukken verpakt met speciaal verpakkingsmateriaal zoals karton en speciale kartonnen kratten. Hierna zullen alle verpakte spullen in een maatkist of een container worden geladen. Op basis van het volume van uw goederen zullen wij u een voorstel doen voor de meest gunstige wijze van verscheping.

De prijzen voor een internationale verhuizing kunnen variëren van enkele honderden euro’s tot een veelvoud daarvan. Voor u is het van groot belang dat u niet te veel betaalt en daar kunt u bij ons op rekenen. U ontvangt daarom van ons vooraf een gedetailleerde offerte met een duidelijke omschrijving van wat u mag verwachten. Wij zorgen ervoor dat u uw budget niet overschrijdt en dat u waar krijgt voor uw geld. Dat is de garantie die wij u geven.