Koeriesdienst

 

Onze koeriersdienst, méér dan alleen vervoeren.

Pakket versturen in Rotterdam

Een pakket versturen in Rotterdam is een van de diverse mogelijkheden die Dutch Trans u biedt. Met een jarenlange ervaring in het transporteren van verschillende soorten pakketten, leveren we uw pakket onbeschadigd, snel en veilig af op de plek van bestemming. Voor het versturen van pakketten vanuit Rotterdam bieden we verschillende opties. Zo kunt u uw pakket laten verschepen vanuit de Rotterdamse haven, kunnen we uw pakketten per vrachtwagen vervoeren, enzovoorts. Onze koeriers denken graag met u mee over de meest geschikte aanpak voor uw pakketten. Naast een pakket versturen in Rotterdam , bezorgen we hier logischerwijs ook vracht! Denk aan pakketten die u door ons vanuit de Rotterdamse haven naar uw vestiging in Rotterdam wilt laten vervoeren.</p>

 

Mogelijkheden bij een pakket versturen in Rotterdam

Wilt u een pakket versturen in Rotterdam? Onze koeriers staan voor u klaar om uw pakket zo snel mogelijk af te halen en op de plek van bestemming te bezorgen. Voor ons is geen pakket te groot of te klein! Standaard leveren we maatwerk bij het versturen van pakketten vanuit Rotterdam. Ieder pakket heeft immers unieke afmeting en inhoud! Het vervoeren van kunst vergt bijvoorbeeld een heel andere aanpak, dan het versturen van dozen vol boeken. Wij denken met u mee over de meest geschikte manier van vervoeren.

 

Met spoed een pakket versturen

Wanneer u een pakket met spoed wilt versturen, kunt u Dutch Trans rekenen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor het vervoer van uw pakketten. Mocht u een pakket naar een plek binnen Nederland of België willen laten vervoeren, dan doen wij dit zelfs ’s nachts voor u. Ideaal wanneer een klant, zakenpartner of opdrachtgever uw pakket een volgende dag al nodig heeft. Met de hulp van onze koeriersdienst in Rotterdam wordt vertraging voorkomen!

2942
Een zeer divers park aan rollend materiaal.Contact