Koeriesdienst

 

Onze koeriersdienst, méér dan alleen vervoeren.

Pakket verzenden in Roosendaal

Wilt u met spoed een pakket verzenden in Roosendaal? Schakel in dat geval de koeriers van Dutch Trans in! Onze koeriersdienst staat zowel op werkdagen, als in de weekenden voor u klaar om pakketten te verzenden vanuit Roosendaal. Met een jarenlange ervaring in het bezorgen van pakketten, bieden we u een snel, veilig en vakkundig transport. Zo wordt schade aan uw pakket of vertraging in uw processen voorkomen. Naast de mogelijkheid van een pakket verzenden in Roosendaal, kunnen we hier ook pakketten afleveren. Laat uw pakket bijvoorbeeld in de haven van Rotterdam door ons ophalen. Nadat we uw pakket hebben ontvangen, leveren we deze zo snel mogelijk bij u af.

Hoe werkt een pakket verzenden in Roosendaal?

Een pakket verzenden in Roosendaal is maatwerk in onze ogen. Ieder pakket heeft een unieke inhoud en andere afmetingen. Dit maakt dat geen pakket hetzelfde is! Op het moment dat u een pakket wilt laten verzenden, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Samen inventariseren we uw wensen en bekijken we hoe we uw pakket het beste kunnen transporteren. Onze ervaring biedt u de zekerheid dat uw pakketten heelhuids en zonder vertraging op het gewenste afleveradres worden bezorgd. Wat voor type pakket wilt u door ons laten verzenden in Roosendaal?

Spoeddienst voor bezorging van pakketten

In sommige gevallen wilt u een pakket verzenden in Roosendaal, die de volgende dag al bij uw afleveradres bezorgd moet worden. Wanneer het om een bezorging in Nederland of België gaat, bijvoorbeeld in Gent of Antwerpen, dan bieden wij de optie om deze ’s nachts te transporteren. Niet voor niets is onze koeriersdienst in Roosendaal 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor hulp! Ook wanneer een pakket met spoed op een schip moet worden afgeleverd bieden wij de mogelijkheid om deze ’s nachts te transporteren.

2942
Een zeer divers park aan rollend materiaal.Contact