Koeriesdienst

 

Onze koeriersdienst, méér dan alleen vervoeren.

Professioneel transport in Barendrecht

Zoekt u Professioneel transport in Barendrecht. Dutch Trans is een ervaren koeriersdienst voor uw transport vanuit Barendrecht. Heeft u bijvoorbeeld een vracht voor uw afnemers, of wilt u een pakket met spoed naar uw zakenpartner versturen? Kies in dat geval voor ons transportbedrijf in Barendrecht! Met een jarenlange ervaring in het transport vanuit Barendrecht, bieden we u altijd een professionele en vakkundige service aan. Ons doel is het veilig, snel en onbeschadigd afleveren van uw pakketten op de plek van bestemming. Wij leveren uw pakketten door heel Europa! Naast de mogelijkheid om pakketten vanuit Barendrecht te transporteren, kunnen we uw transport in Barendrecht afleveren.

Transport van en naar Barendrecht

Wanneer u voor ons transport vanuit Barendrecht kiest, bepalen we samen met u hoe uw pakket het beste vervoerd kan worden. Ieder pakket is anders, waardoor maatwerk vereist is. Denk aan de verschillen in het formaat en de inhoud van pakketten die door onze koeriers getransporteerd worden. Samen bepalen we de ideale transportwijze van uw vracht! Zoals eerder beschreven kunnen we uw transport ook in Barendrecht afleveren. Denk bijvoorbeeld aan pakketten die vanuit de haven in Rotterdam naar uw vestiging in Barendrecht getransporteerd moeten worden. Wij nemen deze klus graag voor u uit handen!

Met spoed transport in Barendrecht nodig?

Naast het reguliere transport vanuit Barendrecht, kan Dutch Trans u tevens met spoed helpen. Ons transportbedrijf is 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken voor hulp bij het transporteren van pakketten. Wanneer uw pakket bijvoorbeeld met spoed in de haven van Rotterdam moet worden afgeleverd, bezorgen we deze tijdens de nachtelijke uren. Zo wordt voorkomen dat uw vracht vertraging oploopt, voordat deze op het schip uit de haven vertrekt. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden van een spoedopdracht voor uw transport in Barendrecht door te spreken.

2942
Een zeer divers park aan rollend materiaal.Contact